Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η GCPtiles έχει ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ VIVA WALLET:

 

Στη GCPtiles goldenbath.gr δεκτές γίνονται μέσω της Viva Wallet όλες οι κάρτες (Visa, Mastercard, AMEX), καθώς και τοπικές μεθόδους πληρωμής όπως η iDeal, Przelewy24 και PayU.  Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι Φόροι.

 

Σχετική Νομοθεσία:

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 §2 που τροποποίησε το άρθρο 20 §3του Ν. 3842/2010 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.

 

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό της παραγγελίας σας που θα σας δοθεί αμέσως μετά την καταχώριση της στο παρακάτω IBAN του εταιρικού λογαριασμού μας στη Viva Wallet.

Ο κωδικός της παραγγελίας περιλαμβάνεται και στο email Επιβεβαίωσης παραγγελίας. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του e-banking σας ή σε υποκατάστημα τράπεζας συμπληρώνοντας στα σχόλια τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στη διεύθυνσηgcptileshellas@gmail.com ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρίας μας στο τηλέφωνο 2392075520.