Η GCPtiles επιμερίζεται το κόστος των μεταφορικών και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τις online παραγγελίες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής ή εντελώς δωρεάν για συγκεκριμένα ποσά ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και στην συνέχεια να επιλέξετε «ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ» ή «ΤΑΜΕΙΟ» εισάγετε την διεύθυνση σας και ανάλογα λοιπόν με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και την περιοχή θα σας εμφανιστούν και οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής με αυτόματο υπολογισμό.

Πιο συγκεκριμένα η GCPtiles διαθέτει τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας ανάλογα με την περιοχή ή τον νομό:

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

  • Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν
  • Για αγορές κάτω των 100€ για μικροδέματα με ογκομετρικό βάρος έως 20 κιλά, η αποστολή γίνεται με Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος αποστολής έως τα 2,5 κιλά είναι 3,50€ και για το κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 0,90€.
  • Για αγορές κάτω των 100€ με ογκώδη δέματα η παραλαβή μπορεί να γίνει από το κατάστημα ή κατόπιν συνεννόησης.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:

  • Για αγορές που αφορούν μικροδέματα με ογκομετρικό βάρος έως 20 κιλά, η αποστολή γίνεται με Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος αποστολής έως τα 2,5 κιλά είναι 4,80€ και για το κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1,10€.
  • Για αγορές που αφορούν ογκώδη δέματα η παραλαβή μπορεί να γίνει από το κατάστημα ή κατόπιν συνεννόησης.

 

ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

  • Για αγορές που αφορούν μικροδέματα με ογκομετρικό βάρος έως 20 κιλά, η αποστολή γίνεται με Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος αποστολής έως τα 2,5 κιλά είναι 7,60€ και για το κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 2,00€.
  • Για αγορές που αφορούν ογκώδη δέματα η παραλαβή μπορεί να γίνει από το κατάστημα ή κατόπιν συνεννόησης.