Η Εταιρία GCP TILES HELLAS ιδρύθηκε το 2016, από στελέχη με τριάντα και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο των Ειδών Υγιεινής.

Η μακρόχρονη συνεργασία μας με Ευρωπαϊκούς Επώνυμους Οίκους, προσδιόρισε την εισαγωγική πολιτική μας στον τομέα των κεραμικών πλακιδίων, και των ειδών υγιεινής.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας, εκτός από τη διεθνή αγορά, επενδύσαμε και σε συνεργασίες με καταξιωμένες αμιγώς Ελληνικές Εταιρίες, διευρύνοντας τον κύκλο των συνεργατών μας, και διατηρώντας σταθερά ψηλά τον πήχη των ποιοτικών προδιαγραφών των επιλογών μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργασιών, είναι η υψηλή τεχνογνωσία, η εξειδικευμένη γνώση, η δυνατότητα καινοτόμων προτάσεων, και ο σταθερός προσανατολισμός στην εγγυημένη ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

Εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας, με κεντρικό άξονα το συνδυασμό του αρχιτεκτονικού design, της οικολογικής αντίληψης ,και των σύγχρονων λειτουργικών αναγκών του καταναλωτή.

Διαθέτουμε δίκτυο 3 καταστημάτων με Εκθεσιακούς Χώρους προβολής των πλέον επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή, και την προσαρμογή στις εκάστοτε δυνατότητες και ανάγκες του, παρέχουμε σχεδιαστική υποστήριξη, με 3D απεικόνιση. Το κάθε σχέδιο συνοδεύεται από την αντίστοιχη οικονομική προσφορά, ώστε να είναι δυνατή η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, λειτουργικά και αισθητικά.

Το ανθρώπινο δυναμικό της GCP TILES HELLAS, με το ηλεκτρονικό της κατάστημα στοχεύει να επικοινωνήσει στο ευρύτερο κοινό τα προϊόντα της, και την εμπειρία της, παραμένοντας πάντα στη διάθεση του κάθε καταναλωτή για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία.