Βλέπετε 1–12 απο 13 αποτέλεσματα

220.00
Εργονομικό έπιπλο μπάνιο για μικρούς χώρους της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Piccolo Arte. Η σύνθεση του επίπλου αποτελείται από τη βάση με ενιαίο αποθηκευτικό χώρο με εσωτερικό ράφι, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης χαμηλού προφίλ Cerastyle Arte 55 εκ, καθρέπτη με πλάτη και φωτιστικό inox.Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και εκτός από τα 4 πόδια του επίπλου ύψους 15 εκ, στη συσκευασία περιλαμβάνονται και εξαρτήματα στήριξης του επίπλου στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση 55 x 37 εκ. Χρώμα 7502 Hick Beton. Η μπαταρία του νιπτήρα δεν συμπεριλαμβάνεται.
402.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Como. Η σύνθεση του επίπλου απαρτίζεται από βάση με ενιαίο αποθηκευτικό χώρο και εσωτερικό ράφι, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης Cerastyle Como 100 εκ, καθρέπτη με ερμάριο και εταζέρα και φωτιστικό inox. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και εκτός από τα 4 πόδια του επίπλου ύψους 15 εκ, στη συσκευασία περιλαμβάνονται και εξαρτήματα στήριξης του επίπλου στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση επίπλου 100 εκ. Χρώμα επίπλου 503 Doctor. Διατίθεται επίσης και σε διαστάσεις 60 εκ. και 80 εκ. Η μπαταρία νιπτήρος δεν συμπεριλαμβάνεται στο σετ του επίπλου.
246.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Angelika. Η σύνθεση του επίπλου απαρτίζειται από βάση με ενιαίο αποθηκευτικό χώρο και εσωτερικό ράφι, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης χαμηλού προφίλ Cerastyle Bel 65 εκ, και καθρέπτη στρογγυλό Φ60. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και συμπεριλαμβάνονται εκτός από τα πόδια του επίπλου ύψους 15 εκ. και εξαρτήματα στήριξης του επίπλου στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση επίπλου 65 εκ. Χρώμα επίπολου Κ001 Ice Grey. Διατίθεται και στις διαστάσεις 80 εκ. και 100 εκ. Η μπαταρία του νιπτήρα δεν συμπεριλαμβάνεται.
345.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Angelika. Συνδυασμός εργονομίας και αισθητικής, η σύνθεση του επίπλου αποτελείται από βάση με ενιαίο αποθηκευτικό χώρο και εσωτερικό ράφι, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης χαμηλού προφίλ Cerastyle Bel 80 εκ, καθρέπτη - κρυφοντούλαπο με δύο εσωτερικά ράφια και soft close μηχανισμούς κλεισίματος και φωτιστικό inox. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και εκτός από τα 4 πόδια του επίπλου ύψους 15 εκ, στη συσκευασία περιλαμβάνονται και εξαρτήματα στήριξης του επίπλου στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση επίπλου 80 εκ. Χρώμα επίπλου 399 Sweet Dark. Διατίθεται και σε διαστάσεις 65 εκ. και 100 εκ. Η μπαταρία νιπτήρος δεν συμπεριλαμβάνεται στο σετ του επίπλου.
412.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Artis. Συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής, το έπιπλο αυτό αποτελείται από βάση με ένα συρτάρι με soft close μηχανισμούς και ένα δεύτερο αποθηκευτικό χώρο με πόρτα κλαπέ, νιπτήρα ένθετο πορσελάνης Cerastyle Frame 60 εκ, καθρέπτη - κρυφοντούλαπο με δύο ράφια, φωτιστικό inox και 4 πόδια επίπλου ύψους 15 εκ. Συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα στήριξης στον τοίχο για κρεμαστή τοποθέτηση, Παραδίδεται μονταρισμένο. Διάσταση 60 εκ. χρώμα μελαμίνης 7202 Hick Beton. Η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται. Διατίθεται και στις διαστάσεις 70 εκ. και 80 εκ.
360.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Artis. Συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής, το έπιπλο αυτό αποτελείται από βάση με ένα συρτάρι με soft close μηχανισμούς και ένα δεύτερο αποθηκευτικό χώρο με πόρτα κλαπέ, νιπτήρα ένθετο πορσελάνης Cerastyle Frame 70 εκ, καθρέπτη στρογγυλό Φ70 και 4 πόδια επίπλου ύψους 15 εκ. Συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα στήριξης στον τοίχο για κρεμαστή τοποθέτηση, Παραδίδεται μονταρισμένο. Διάσταση 70εκ. χρώμα μελαμίνης Κ002 Tzalili. Η μπαταρία δεν συπεριλαμβάνεται. Διατίθεται και στις διαστάσεις 60 εκ. και 80 εκ.
405.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Lon, Άψογος συνδυασμός αισθητικής, εργονομίας και ποιότητας. Αποτελείται από βάση με ντουλάπι, αποθηκευτικό χώρο με πόρτα κλαπέ και συρτάρι με soft close μηχανισμούς, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης Cerastyle Frame 80 εκ, καθρέπτη στρογγυλό Φ80 και πόδια ύψους 15 εκ. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα για εναλλακτική στήριξη στον τοίχο. Διάσταση επίπλου 80 εκ, χρώμα μελαμίνης Κ003 Natural. Η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται. Διατίθεται και στις διαστάσεις 90 εκ. και 100 εκ.
493.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Lon. Αποτελείται από εργονομική βάση με ντουλάπι, αποθηκευτικό χώρο με πόρτα κλαπέ και συρτάρι με soft close μηχανισμούς, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης Cerastyle Frame 90 εκ, καθρέπτη με ερμάριο, εταζέρα, φωτιστικό inox και 4 πόδια ύψους 15 εκ. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα για εναλλακτική στήριξη στον τοίχο. Διάσταση 90 εκ, χρώμα μελαμίνης Κ002 Tzalili. Η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται. Διατίθεται και στις διαστάσεις 80 εκ. και 100 εκ.
366.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Minimal. Λιτό και λειτουργικό, το έπιπλο αυτό αποτελείται από βάση με ενιαίο αποθηκευτικό χώρο κι ένα εσωτερικό ράφι, λευκό πάγκο ( καπάκι ) βάσης, επιτραπέζιο νιπτήρα Cerastyle Zero Φ46, καθρέπτη με πλάτη και φωτιστικό inox. Παραδίδεται μονταρισμένο και εκτός από τα πόδια ύψους 15 εκ, συμπεριλαμβάνονται και εξαρτήματα στήριξης στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση 60 εκ. Χρώμα Κ001 Ice Grey. Διατίθεται και σε διαστάσεις 80 εκ. και 100 εκ. Η μπαταρία νιπτήρος δεν συμπεριλαμβάνεται.
470.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Minimal. Η σύνθεση του επίπλου αποτελείται από βάση με εναιίο χώρο αποθήκευσης κι ένα εσωτερικό ράφι, λευκό πάγκο ( καπάκι ) βάσης, επιτραπέζιο νιπτήρα Cerastyle Zero Φ46 εκ, καθρέπτη- κρυφοντούλαπο με 2 εσωτερικά ράφια και φωτιστικό inox. Παραδίδεται μονταρισμένο και εκτός από τα πόδια ύψους 15 εκ. συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα στήριξης στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση επίπλου 80 εκ, Χρώμα επίπλου 399 Sweet Dark. Διατίθεται και στις διαστάσεις 60 εκ. και 100 εκ. Η μπαταρία νιπτήρος δεν συμπεριλαμβάνεται.
202.00
Εργονομικό έπιπλο μπάνιου για μικρούς χώρους της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Piccolo Frame. Το έπιπλο αποτελείται από βάση με ενιαίο αποθηκευτικό χώρο με εσωτερικό ράφι, ένθετο νιπτήρα πορσελάνης Cerastyle Frame, καθρέπτη με πλάτη και φωτιστικό inox. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και εκτός από τα 4 πόδια του επίπλου ύψους 15 εκ, στη συσκευασία περιλαμβάνονται και εξαρτήματα στήριξης στον τοίχο, για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση του επίπλου. Διάσταση 55 x 28 εκ. Χρώμα επίπλου 7502 Beton. Διατίθεται και στη διάσταση 50 x 38 εκ. με τοποθέτηση της μπαταρίας στο κέντρο του νιπτήρα. Η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται στο σετ του επίπλου.
452.00
Έπιπλο μπάνιου της ελληνικής εταιρίας Chrisart, σειρά Star. Η ιδιαιτερότητα αυτού του επίπλου είναι η βάση του, που αποτελείται από δύο μεγάλα λειτουργικά συρτάρια με soft close μηχανισμούς. Συμπληρώνεται με ένθετο νιπτήρα Cerastyle Saf 80 εκ. και τη σύνθεση του άνω μέρους που αποτελείται από καθρέπτη, ερμάριο, εταζέρα και φωτιστικό inox. Το έπιπλο παραδίδεται μονταρισμένο και συμπεριλαμβάνονται εκτός από τα πόδια ύψους 15 εκ. και εξαρτήματα στήριξης στον τοίχο για εναλλακτική κρεμαστή τοποθέτηση. Διάσταση επίπλου 80 εκ. Χρώμα 503 Doctor. Διατίθεται και στις διαστάσεις 65 εκ. και 100 εκ. Η μπαταρία νιπτήρος δεν συμπεριλαμβάνεται.